Alarm İzleme ve Kontrol Merkezi

+90 850 500 1 888
iletisim@haberalma.com

Micro Elektronik Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. elektronik güvenlik sistemleri üzerine profesyonel hizmetler sunar Alarm Haber Alma Merkezi hizmetlerinin pazarlama ve satış faaliyetlerinde bulunur.

Türkiye’nin en seçkin güvenlik firmalarının ve müşterilerinin alarm sistemlerinden gelen alarm sinyalleri, sektörün gelişmiş olduğu ülkelerdeki standartlara ve T.C. Emniyet Müdürlüğü talimatlarına göre 7/24 izlenerek değerlendirme, yönlendirme ve raporlama hizmetleri veriyoruz Micro Elektronik A.Ş. olarak en öncelikli misyonumuz Alarm Haber Alma ve Takip hizmeti verdiğimiz abonelerinin alarm sistemlerinin hatasız çalışmasını ve alarm sinyallerinin doğru bir şekilde izleme operatörlerine aktarılmasını sağlamaktır. Hizmet kalitemiz ve gelişmiş sistemlerimiz ile her marka alarm sisteminin merkezimiz ile haberleşmesini sağlıyoruz. GSM , GPRS , TCP/IP ve PTSN Telefon hatlarından gelen bütün alarm sinyalleri takip edilerek profesyonel olarak Alarm Takip Hizmetleri veriyoruz.

Micro Elektronik A.Ş. olarak en gelişmiş profesyonel hırsız alarm , yangın alarm ve kişisel alarm sistemlerini bayilerimize ve müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz.