Alarm İzleme ve Kontrol Merkezi

+90 850 500 1 888
iletisim@haberalma.com

Doğru ve Zamanında Bilgilendirme

Kapalı Gün Takip Hizmeti
İşyerleri için; çalışma yapılmayacak gün var ise (pazar günü, bayramlar, abone tarafından belirlenmiş olan özel günler vs.) şifre kullanılarak giriş yapılsa dahi ilgili lokasyon aranarak parola karşılığında teyit alınır ve ardından iş yeri sahibine telefon ile ulaşılarak bilgi verilir.

Kurma Kapatma Kontrolü
Aboneler istedikleri saatte Alarm İzleme Merkezimizi arayarak parola karşılığında alarm sistemlerinin kurulu olup olmadığını öğrenebilirler.

Arıza Bildirimi
Alarm sisteminde oluşabilecek arızalar (Elektrik kesilmesi, akü azalması, dedektör pil azalması vs.) anında Alarm Haber Alma Merkezi operatörü tarafından abonelere ve teknik servislerine iletilir.

İletişim Kontrolü
Alarm İzleme ve Kontrol Merkezi her abonenin alarm sistemi paneli ile günde en az bir kere olmak kaydı ile haberleşir. Test kontrolü denilen bu işlem sonucunda panelin alarm merkezi ile haberleşmediği fark edilir ise bu durum alarm olarak algılanır, abone ve teknik servisine derhal haber verilir.

Alarm sisteminde Tcp/Ip veya Gprs modülü var ise yani internet üzerinden haberleşme sağlanıyor ise her hangi bir iletişim hatası en geç 10 dakika içinde farkedilir ve müşteri ile iletişime geçilir.

Detaylı Raporlama Geniş Arşiv Kaydı
Alarm İzleme Merkezi aboneye verilmesi gereken her servisin bir kopyasını kendi bilgisayar ağında tutarak o aboneye ait yıllık servis raporunu ve sinyal grafiğini sunabilir. Bu servis formları montaj firmalarına elektronik ortamda iletilebilir.

Raporlama Seçenekleri
Alarm Kontrol Merkezi’ne gelen her türlü sinyal aboneye ait aylık – haftalık aktivite raporunda gözükür. Bu raporlar abonelere mail yoluyla iletilir. Abone tüm bu bilgilere, www.haberalma.com adresinden Alarm Kontrol Merkezi tarafından kendisine verilen WEB PAROLASI ile ulaşabilir.

Alarm Kullanıcıları
Birden fazla kullanıcının olduğu lokasyonlarda her kullanıcıya ayrı ayrı şifre tanımlanması yolu ile hangi kullanıcının sistemi ne zaman kurup kapattığı isimleriyle birlikte aktivite raporlarında görüntülenebilir.

Çok Şubeli İşletmeler
Birden fazla şubesi olan işyerlerine aylık sinyal grafikleri detaylı olarak gönderilebildiği gibi, günlük kurma kapatma sinyalleri de excell formatında talep edilen saatte tek bir dosya altında gönderilebilir.

Güvenilir Bilgi, Doğru Karar ve Süratli Aksiyon

Alarm Kurulma Kapanış Takibi
Abonelerin belirtmiş oldukları saatlerde alarm sistemi kurulmamış ise alarm kontrol merkezi bu durumu bir alarm olarak algılar ve belirtilen sistem kullanıcılarını arayarak alarm sisteminin kurulmadığını mekanın güvende olmadığını iletir eğer çalışma devam ediyorsa müşteriden çalışma süresini öğrenerek sistemi takibe alır erteleme süresi sonunda alarm sistemi kurulmadı ise tekrar müşteriyi arar ve alarmın devreye alınmasını sağlar.

Anında Bildirim
Soygun, hırsızlık, yangın ve panik durumlarında konut ya da işyeri sahibi ve ilgili merciler derhal aranır.

Tehdit Şifresi
Abone alarm sitemini tehdit altında kapatmış ise (abone için önceden belirlenmiş olan tehdit şifresi kullanarak) Alarm İzleme ve Kontrol Merkezi operatörleri lokasyondan teyit almadan durumun detaylarını da bildirerek derhal ilgili kolluk birimlerini olay yerine yönlendirir.

Panik Alarmı
Alarm Haber Alma Merkezi operatörleri alarm sistemi kurulu olmasa dahi, PANİK BUTONU vasıtası ile gönderilen her sinyalde aboneyi arar ve parola sorar eğer müşteriler parolaya doğru cevap vermez ise ilgili kolluk kuvvetlerini bilgilendirerek derhal alarm gelen lokasyona yönlendirirler.

Medikal Sağlık Alarmı
Alarm İzleme Merkezi operatörleri herhangi bir medikal sağlı alarmı gelmesi durumunda aboneyi arar ve müşteriden teyidini alır eğer müşteri telefonu açmıyorsa , zor konuşuyorsa veya yardım istiyorsa daha önceden belirtilen senaryolar gereği ne ise doktoruna ulaşmak , yakınlarına ulaşmak veya ambulans – cankurtarana ulaşılır ve müşteriye yönlendirilir.