Alarm İzleme ve Kontrol Merkezi

+90 850 500 1 888
iletisim@haberalma.com

Alarm İzleme Merkezi’nin hizmet verebilmesi için, alarm sisteminin internet / intranet, GPRS veya sabit telefon hattından herhangi bir iletişim yolu olması / seçilmesi yeterlidir. Montajı gerçekleştirilen sistem, iletişim hattı üzerinden gönderilen sinyaller ile Alarm Haber Alma Merkezi operatörleri tarafından 7/24 takip edilebilmektedir.

Alarm İzleme Merkezin’de gizlilik temel prensiptir. Yetkililerden parola bilgisi alınmadan işlem yapılmaz.

Abonelerin talebine göre eğer sistemin kurma ve kapama saatleri önceden belirtilmiş ise belirlenen saatler dışında yapılan giriş ve çıkış ihlalleri, doğrudan aranarak (talebe göre) bildirilmektedir. Ayrıca bu durumlar müşterilere rapor halinde sunulabilmektedir.

İstendiği takdirde, sistemin her gün saat kaçta kim tarafından kurulduğu ya da kapatıldığı, düzenli raporlar halinde sunulabilmektedir.

Alarm değerlendirme işlemleri sırasında; alarmın türü, bölgesi, zamanı ve olaya alternatif müdahale şekilleri göz önünde bulundurulur.

Alarm İzleme Merkezi’nde, müşteriler ve kolluk kuvvetleriyle yapılan tüm telefon görüşmeleri kesintisiz olarak bilgisayar ortamına kaydedilmekte ve bu kayıtlar altı ay süreyle saklanmaktadır.

Alarm İzleme Merkezi Operatörleri, belirli periyotlarda sistemi uzun süre kurmayan aboneleri arayarak hatırlatma yapar.

Sistem kullanıcıları tarafından tespit edilemeyen arızalar, Alarm İzleme Merkezine sinyal olarak yansımasından dolayı, sistem sorunlarına kısa sürede müdahale edilir.

Banka, kuyumcu, market vb. iş yerlerine, talep edilmesi halinde, alarm sistemi dahilinde takılan gizli panik butonu ile silahlı soygun ve gasp girişimleri Alarm İzleme Merkezne iletilir. Alarm Haber Alma Merkezi bu durumda doğrudan emniyet yönlendirmesi yapar.

Sistem Nasıl İşliyor?

Operatörlerimiz sinyalin gerçekliğini ve sorunun içeriğini saptamak için sinyal geldiğinde derhal kullanıcıyı arar. Onay aldıktan sonra hiç vakit kaybetmeden kolluk kuvvetleri, itfaiye, polis ve sağlık birimleri ile irtibata geçerek adrese yönlendirir.

Alarm merkezine belirli protokollerde sinyal gönderen her marka alarm sistemi bağlanabilir. Örnek olarak dsc alarm sistemi , paradox alarm sistemi , caddx alarm sistemi , crow alarm sistemi , teknim alarm sistemi , teletek alarm sistemi , savesa alarm sistemi , jablotron alarm sistemi vb..