Alarm İzleme ve Kontrol Merkezi

+90 850 500 1 888
iletisim@haberalma.com

PERİYODİK RAPORLAMA
Micro Elektronik A.Ş. bayileri müşterilerine ait sinyal raporlarını haftalık veya aylık olmak üzere istedikleri periyotlarda e-mail ile veya sms ile otomatik olarak alabilirler.

PROGRAM DESTEĞİ
Alarm İzleme Merkezi bayilerine, montajını yapacakları her tipteki PANEL, GPRS, TCP/IP modüllerinin programlamasında Micro Elektronik A.Ş. nin uzman teknisyenleri tarafından destek verilir.

ARIZA BİLGİ PAYLAŞIMI
Alarm Haber Alma Merkezi bayilerinin abonelerinde oluşabilecek her türlü teknik sorunu anında ve zaman kaybetmeden bayilerine SMS veya E-MAIL yolu ile bildirir.

İNDİRİMLİ TARİFELER
Alarm İzleme ve Takip Merkezi çözüm ortakları vasıtası ile ‘Rezerve Abone Satışı’ yaparak toplu alım yapan bayilerine çok daha avantajlı fiyatlar ile abone bağlama imkanı sunar.

WEB TABANLI TEKNİK DESTEK
Alarm İzleme Merkezi bayilerinin kullanımlarına sunduğu WEB ağı ve Cep Telefonu Aplikasyonları üzerinden müşterilerinin tüm bilgilerine ulaşabilir, aynı zamanda müşterilerine ait bilgileri güncelleyebilirler.

GÜNCEL ve YÜKSEK TEKNOLOJİ
Alarm İzleme Merkezi mevcut teknik altyapısını her türlü teknolojik gelişime adapte olabilecek şekilde sürekli güncel tutar ve gelişen her teknolojiyi zaman kaybetmeden sistemine dahil eder. Alarm Kontrol Merkezi’nin haberleşme sağlayamadığı hiçbir panel yoktur.

AR-GE
Alarm Haber Alma Merkezi bayilerinden gelen yeni talep ve ihtiyaçlara cevap verebilecek tüm teknik altyapı donanımına sahiptir.

SATIŞ DESTEĞİ
Alarm İzleme Merkezi bayilerinin yeni proje çalışmalarında iş geliştirme ve işletme toplantıları süresince satış ve prezantasyon desteği verir.